Blogger Widgets
There was an error in this gadget

Wednesday, 2 May 2012

Terpisahnya kita dek jarak..

As salam kpd yg sudi membaca....


Sekarang da awal bulan Mei.. Akhir bulan ni si dia akan pergi meninggalkan ku.. abahnya terpakse bpindah balik kat sblah utara.. kampung si dia.. Hari tu katanya mmg family dieowang nak menetap kat sini.. tapi tup2 tibe-tibe je trpaksa pindah jgk.. ermmm.. kalau boleh, skrg ni setiap masa sya nak spend time dgn si dia.. nanti si dia da kat sane da pyh da kteowg nak jpe.. Janjinya akan dtg.. tapi bile tu.. hurm.. x sggup rsenya sya nak duduk dlm penantian yg lame ni.. tp sbar je ye sya.. sesuatu yg terjadi tu msti akan ade hikmahnya kan, kan.. P/s: bahagian sedapkan hati sendiri.. uhuk3.

Sya xbiase duk jau2 mcm ni dgn si dia.. Dlu pn klau duk jau2 mst ade je benda xkena kat kteowg... kteowg kat sni pn slalu kua same2.. lau xjpe lame sikit pn da trase rinduuu sgt.. nanti mcm mne la kan..  Wlau cmne pn..sya trpaksa akur dgn perpisahan ni..

Terpisahnya kita dek jarak.. si dia di Utara dan Sya di Timur nie.. =(

No comments:

Post a Comment