Blogger Widgets
There was an error in this gadget

Thursday, 31 January 2013

PENING2..

AS SALAM.. Hari ni, nak create 2 post, curi masa sikit alang-alang bos dah keluar shopping..=l n now tgh jage office dengan pakcik babe (pekerja memasang). Tension sgt gaji belum dapat hari ni.. dah la duit yang ade pun semput-semput je nak guna.. Hurm..dengan perangai isteri bos lagi.. ade ke patut main tuduh je org letak fail merata.. padahal die yang nak ambik no fon kat fail tu tadi letak kat mesin fax.. duk serabe(meleter) je kjenye.. kate lelakinya yang suka serabe, die pun naik same lah macam laki die tu.. bengang jugak kadang2.. nak cari jugak kerja kat lain.. tapi belum ade masa lagi.. nanti, insyaAllah.. dapat mc dengan doktor time tu jugak akanku pergi interview tempat lain.. kata pakcik babe, kerani yang sebelum ni, xcekap.. sambil2 tu, tanye la jgk kot2 kite ni xcekap jgk ke kan..huhu..xpelah, at least kita dah cuba buat yang terbaik.. kalau tak puas hati lagi tak taw lah.. time kerja pukul 9 masuk n balik pukul 6.. tepat pada waktunya.. haha.. buat ape tunggu sampai pukul tujuh macam kerani sebelun ni, xde pun die nak kasi gaji lebih.. pernah jugak kak sah suruh tunggu tapi disebabkan gaji yang sunguh terhadnya, lebih baik cabut je balik.. biarlah dieorg yang selesaikan isu masalah pejabat n rumahtangga dieorg berdua..ni company dieorg kan.. asyik gaduh je kat pejabat.. pening2..

No comments:

Post a Comment