Blogger Widgets
There was an error in this gadget

Monday, 20 February 2012

Muhammad Aidil Adam bin Dandan

Haa.. Ni die org yg sng hati da nk g skolah yg sya janji nak upload ari tu.. hehe..

My Sweet Brother...

Cari Kerja..


Assalamualaikum.. Sekarang Sya tga cari kerja.. tp Sya belum hbes belajar lg.. erm... nak buat camne yek.. Sekarang banyak betul jawatan kosong yang Sya nak.. tp dapat tengok je lar.. Hisy.. lambat tul nak hbes blajar ni.. Hurm.. xpelar..Mybe bukan rezeki Sya lagi kn nak kerja.. lagipun, Sya bukan sihat sangat.. Mak Sya cakap Sya xbley duk jau ngen mak.. Yela... sekarang kat Ganu bukannye ade kerja sgt.. InsyaAllah,, nanti Sya habes belajar, Sya try apply la kat mane2 ganu ni.. Mintak2 dipermudahkan la segala urusan nanti.. Doakan kejayaan Sya yerk...

Saturday, 18 February 2012

Pada malam ini...

Assalamualaikum...
Haa... td Muskysya tgk stu drama ni .. "Jujur Aku Dayus" Cte die pnye la lame.. last2 ending die 5minit nak hbes baru la tau kes pe dan mengapa.. adoyai.. mate ni da mcm ikan bruk da tgk cte tu duk tggu dia pnye ending camne2.. Muskysya x brape suke cte mcm ni.. mleret sangat.. penat taw tggu camni.. huhu..

Hari ni sya ade upload pic profile sya.. tajam x renungan mate die kat sya.. hehe.. ni la satu-satunya teruna yang kteowg ade.. adk bongsu sya.. Umo die 4tahun.. sekolah Taski.. Hai.. adik2.. kcik2 ag da skolah.. pagi2 kene bangun awal da.. dah la liat nak bangun.. mak la yg trpakse kejutkan die pg2.. Pastu..siap mandi pakai bju sume, mesti ade alasan dia xnak p skolah.. nk tgk tv la.. tu la.. ni la..puas duk pujuk.. penat jgk lyn krenah die ni.. sampai sklah, duk bkepit pulak ngen mak xmau bagi mak tggl die.. nak tggal dia pnye la pyh.. cikgu2 kat ctu wajib kne pegang dia wat mcuk dalam cls.. cam penjara katenye.. haha.. ckap pandai.. tp penakot..
Sekarang... pejam celik da mcuk bulan 3 da die p skolah.. Alhamdulillah.. x mcm dlu da.. twun dari mtor, salam.. siap bg kiss lg kat mak.. pastu ckp bye2.. isyh2.. Bek btul.. hbes cikgu2 puji die da jadi bek.. hehehe.. adk2.. ha.. nak taw pe name die... Muhammad Aidil Adam bin Dandan.. Panjang tul kan namenye.. hik2.. Cam xcye die da skolah.. t sya upload pic die yag sng aht p sklah ye.. huhu..
Adoyai... ngantuknye.. Ni time Sya tdo da..
Nitez....... ",

Saturday, 11 February 2012

2.00 pm ' Kuch Kuch Ho Ta Hai'

Eloo.. Hari minggu macam ni mmg la boring ckit klau tak buat ape2 kan.. so, td Muskysya buat krepek pisang.. trase lak nak mengnyah ptg2 macam ni.. tp krepek tu x brape menjadi sgt la coz byk yang hangit! huhu.. lupe nk kcikkan api td.. alahai.. tapi lame2 menjadi jugak la.. bley la mkn kan..Hehe.
P/s: nmpak sgt Muskysya ni x brape pandai masak.. Huhu..


Haaa.. Ari ni ade lak cter hindustan kul 2.00pm... siap2 wat krepek td.. wat air sirap ckit duk depan tv tgk cte Kuch Kuch Ho Ta Hai sambil mengunyah krepek.. Hehe.. Seingat Muskysya cter ni muncul time Muskysya sklah menengah kot.. Lame gler da.. Tp sampai skrg bez kan cter 2.. Ni coz penangan mamat Syahrukh Khan tu la blakon.. Sape xknl kan dgn mamat ni.. da jadi Datuk da skang kat Malaysia nih.. Kat India Muskysya xtaw la plak dia jadi ape..xkan org panggil Datuk jgk kot kn kt sane.. hehe.. Kajol , Rani & Salman pun ade blakon.. Camne x mantapnye cter ni kan..

Friday, 10 February 2012

Bismillah...^_^

Assalamualaikum... Sebagai pemula bicara, ingin Muskysa menyatakan blog yang diberi nama Aishiteru Muskysya ini adalah digarap penuh oleh Muskysya sendiri atas khayalan Muskysya semata-mata.. hehe..^_^