Blogger Widgets
There was an error in this gadget

Sunday, 9 December 2012

WORK

AS SALAM..lame sudah x bukak blog nih.. huhu.. ha.. hari 2 duk bz pasal projek akhir.. Letter Storage system projek punye tajuk.. Adoyai.. time nak bentang tu, macam2 punye problem, takot dapat markah rendah lh. macam2 duk pk benda bukan2 dalam kepala.. padahalnya.. tak berapa heran pun dapat berapa.. coz pe.. coz da lame duk tunggu, bila la habes blajar ni.. Duk tua kat situ da belajar.. Hoho.. orang lain belajar jugak, tapi xla sampai ke tua mcm aku ni.. haha.. Ha.. Sekarang usai sudah penungguanku.. dapat la jgk nak cari keje ke pe.. n now... Im working here..Emola Furtniture sdn bhd.. hoho.. dalam hati, slalu berdoa, yang rezeki yg ku dapat ni, dapat la jgk tlg mak abah.. niat aku, xnak mtk duit kt dieowg lagi lps ni.. yelah.. gaji aku tak seberapa.. tp syukurlah, kerja aku pun xberat mane.. nia ha.. siap dapat tulis blog lagi... hua3.. pape pun, alhamduliillah, syukur.. Pasal mse depan, aku berserah je kepadaNYA.. td tertarik dengan satu post kat facebook nih pasal jodoh.. "Lelaki yang beragama tahu bahawasanya ini bukan caranya. Sabar. Tahajjud byk2. Istikharah rajin2. Taubat selalu2. Muhasabah sentiasa2. Ubah slow2. Lelaki beragama takkan beri harapan palsu dengan bermain dengan perasaan, masa dan waktu. Jangan letak harapan seandainya hati tak yakin. Jgn beri harapan pada yang mudah menyerap harapan. Hati wanita ni macam gelas kaca, mudah pecah. Bila dah terluka, susah nak rawat balik. Jangan ada niat nak kahwin je, tapi tindakan ke arah itu tidak ada. Boring. Cari calon ni bukan nak cuba-cuba macam cuba pakaian. Tak sesuai yang ni, amik yg lain lah.." betukan, pe die kate.. kte ni pun, sebagai perempuan, perlu ade tindakan yang same.. OK? k.. sekian sahaja post kali ini..WASSALAM..