Blogger Widgets
There was an error in this gadget

Monday, 14 May 2012

yeke... erm...

As salam..
Tarraaa.. Ha.. ari ni Sya ade 2 Post nk kongsi dgn sape2 yang sudi gunakan matanya untuk membaca postku ni.. hehe.. tgk fact tuh.. btul ke ha.. ermm.. ade pendapat yang mengatakan kalau couple 2 asyik je bergaduh.. ble bergaduh.. cam nak break up sangat dah.. tapi last2 berbaik balik orang cakap mereka 2 saling sangat  mencintai antara satu sama lain.  yeke erk..
Ermm.. Tp bagi Sya la kan.. lau selalu bergado je.. jadi tabiat or prkara biase dalam couple lak.. lepas 2, timbul la rase xslesa kan.. lme2.. hubungan 2 akn jd boring.. Rase stress pn ade.. erm.. btul x? tapi mane kan terubat hati yang sakit.. Adoi.. pedih2.. nak panjang2 x syok lak gdo2 ni.. sakit kepala.. huhu..
Semua org ade pndapat masing.. so,  Up 2 you.. huhuhu..

No comments:

Post a Comment